شرکت «بهروز فناور بینالملل»، یک شرکت دانشبنیان در زمینه توزیع محصولات غذایی افتتاح شد. شرکتی که میتواند پاسخی به برخی چالشهای جدی صنایع غذایی، ازجمله کاهش هزینههای حملونقل و بازاررسانی محصول برای تولیدکننده و مصرفکننده، کاهش واسطههای کاذب و… باشد.
به گزارش دبیرخانه رویداد و به نقل از ایلنا، بازاررسانی سنتی محصولات کشاورزی و غذایی در ایران، هزینههای زیادی بهدلایلی از جمله واسطههای کاذب و هزینه حملونقل ایجاد و در نهایت باعث میشود که محصول تولیدی، با قیمت بسیار بالا بهدست مصرف کننده نهایی برسد که شوربختانه در این میان کمترین سود عاید تولیدکننده شده و هزینههای مضاعفی نیز به مصرف کننده تحمیل خواهد شد؛ در این میان شیوههای سنتی بازاررسانی، معایب دیگری از جمله افزایش ضایعات محصولات، مشکلات زیست محیطی و… را نیز به دنبال دارد.
یکی از راهکارها، استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان و پیشرو برای برونرفت از این مشکل است که شرکت دانشبنیان «بهروز فناور بینالملل» میتواند نمونه و الگویی برای این کار باشد.
مسئولان اهمیت چنین شرکتهایی را مد نظر داشته باشند!
امیررضا ثابتپی، مدیرعامل هلدینگ نامینو، رئیس هیاتمدیره هلدینگ «چابک» و سرمایهگذار اصلی مجموعه «بهروز فناور بینالملل» در مراسم افتتاحیه این شرکت گفت: همکاری ما با مجموعه «بهروز فناور بینالملل» از سال ۹۶ شروع شد که گروهی از نخبگان در قالب یک تیم استارتاپی، ایده راهاندازی این مجموعه را داشتند و برای اجرای کار نیازمند سرمایهگذار بودند و ما هم نیز با این شرط که خود گروه نیز به همکاری با شرکت ادامه دهند، پذیرفتیم در این مجموعه سرمایهگذاری کنیم.
وی با اشاره به برخی مزیتهای این شرکت، عنوان کرد: بهطور مثال در بحث اشتغالزایی، فقط حدود ۱۰۰ نفر برنامهنویس از بین دانشجویان ارشد و دکترا که جزو نخبگان علمی کشور هستند، در این طرح فعالیت میکنند و این مجموعه توانست مانع مهاجرت این افراد به خارج از کشور شود.
ثابتپی با اشاره به حجم زیاد سرمایهگذاری در این شرکت، توضیح داد: به پول امروز شاید در حدود ۲ هزار میلیارد تومان در این طرح سرمایهگذاری انجام شده، این در حالی است که هنوز هم مجموعه به سوددهی کامل نرسیده است و نشان میدهد که بخش دولتی باید چنین مجموعههایی را مورد حمایت مالی قرار دهد.
سرمایهگذار مجموعه «بهروز فناور بینالملل» در اشاره به برخی از مزیتهای دیگر این شرکت، ادامه داد: این شرکت پاسخی است به بزرگترین چالش شرکتهای تولیدی کوچک و اینکه محصولاتشان را چگونه به بازار هدف و مشتریان انتقال دهند؟! چراکه برای چنین شرکتهایی، گاهی هزینه حمل محصولات تا بازار مصرف، از هزینه تولید محصول نیز بیشتر میشود و حتی ارسال محصول به برخی نقاط کشور اصلا بهصرفه نیست؛ لذا مجموعه بهروزرسان توان آن را دارد که این چالش شرکتهای کوچک را حل کند و هزینه حملونقلی که به آنها تحمیل میشود را به کمترین مقدار کاهش و واسطههای کاذب را حذف نماید.
ثابتپی گفت: شرکت «بهروز فناور بینالملل» این امکان را فراهم میکند که کمترین مقدار اجناس شرکتهای تولید کننده خُرد، با کمترین هزینه بهدست مصرفکنندگان برسد و علاوه بر اشتغالزایی مستقیم، به واسطه گرهی که از کار تولیدکنندگان کوچک باز میکند، میتواند باعث رونق آنها در اقصی نقاط کشور و ایجاد تولید و اشتغال بیشتر شود.
وی با بیان اینکه، حال چنین اتفاق مهمی رخ داده و متاسفانه در بین مسئولان کمتر کسی حاضر میشود آن را حمایت کند، گفت: از جمله کسانی که به پیشرفت این مجموعه کمک کرد، وزیر محترم جهاد کشاورزی بود که یک انبار بلااستفاده را در اختیار مجموعه قرار داد و ما توانستیم آن را برای فعالیت شرکت، بازسازی و آماده کنیم.